1001 natt - Aladdin

Arrangementsinformasjon
Default file 1490692691

Nesodden Teaterfabrikk presenterer 1001 natt - Aladdin.


Bli med inn i vår magiske verden, med arabiske toner, morsomme karakterer og en spennende historie.


Den kjente historien fra Tusen og én natt - "Aladdin og den magiske lampen" har fått nytt liv i Nesodden Teaterfabrikks forestilling denne våren. Den kjente historien er pakket inn i legenden om den arabiske Sultanen som blir forsmådd av sin første kone og som etter det derfor dreper alle sine koner på bryllupsnatten. Den eneste som overlever er Sheheresade. Og hun overlever fordi hun forteller spennende, morsomme, romantiske og flotte historier for Sultanen - og en av de, er historien om gategutten Aladdin som har et hjerte som en uslepen diamant.

Forestillingen tar utgangspunkt i historien fra eventyrsamligen Tusen og en natt, og med nyskreven musikk av komponist Torgeir Kristiansen er det duket for en time med høyt tempo, masse humor, forrykende show i nydelig og fargerik scenografi. Her er det garantert WOW-effekt!

Synopsis:

Gategutten Alalddin drømmer om et bedre liv, bort fra gata til et sted der både han, bestemoren og vennene kan spise seg mette. På Palasset like ved bor Jasmin, prinsessen som snart er i gifteklar alder. Hennes far, den koselige Sultanen skjønner ikke at ikke Jasmin bare kan velge en av de mange frierne som kommer på besøk. En av de har jo til og med en flott bart - slik som han. Men Jasmin vil følge hjerte sitt og, når tiden er inne og hun har blitt litt eldre, gifte seg med en hun er glad i. På palasset jobber også den slemme Jafar og hans pappegøye Papi - deres eneste ønske er makt og rikdom. Men for å komme seg inn i hulenes hule, hvor de flotteste skatter og en magiske lampe er gjemt, må man være ren av hjerte og ha en magisk ring. Og ingen har så møkkete hjerte som Jafar. Så hva skal de gjøre? Jo, de lurer den stakkars gategutten Aladdin og apen hans Abu til å komme seg inn i hulen...med Abu og Aladdin lar seg ikke lure så lett..


Varighet: ca 60 minutter

Sted: Samfunnshuset, Nesoddtangen.

Regi og koreografi: Margrete Bratberg-Grøstad

Scenografi: Kanari Art v/ Kariann Clark

Passer for hele familien!

Popcorn og kos i kafeen en time før forestilling.

Kjøp 4 billetter, eller fler, og få 10kr avslag pr.billett.

Forestillingen spilles av 40 av Nesodden teaterfabrikks musikkteaterelever i alderen 6 - 15 år

Restriksjoner

Ingen plassbilletter. Eventuelle ekstrabilletter selges i døra.

Ansvarsfraskrivelse

Betalte billetter refunderes ikke, med mindre forestillingen blir avlyst.